Scheetje - Van Steenbergen, Caroline, ....-; Ellerbeck, Caroline, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Een hele stoet kwam door de straat, met muziek en met plezier. Maar ik heb helemaal niets gezien, want ik zit nog altijd... hier! Een poëtisch rijmverhaal over moeilijk naar het toilet kunnen gaan, een herkenbaar probleem bij veel jonge kinderen.
Boek met tekenfilm
Keywords: Scheetjes; Feesten