Remi reist de wereld rond - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2023)
Remi is zijn brooddoos vergeten. Hij heeft geen eten bij en vraagt aan alle vriendjes iets om te eten. Er zijn vriendjes van andere culturen bij, waardoor Remi verschillende gerechtjes kan proeven. Hij eet zijn buikje helemaal dik en rond. Een inventief verhaaltje over eten delen, vriendschap, verschillende culturen en gewoonten, iets graag lusten of helemaal niet.
Met luisterverhaal
Keywords: Eten delen; Proeven; Verschillende culturen; Vriendschap; Landen - Volken