De gekke machines van Leonardo Da Vinci - Lescaille-Moulènes, Nathalie, ....-; Vigourt, Renaud, ....- (Hasselt : Clavis, 2020)
Wist je dat Leonardo da Vinci behalve schilder ook uitvinder was? Ruim 500 jaar geleden ontwierp hij al een soort helikopter, een duikpak en een zelfrijdende kar. In deze grote uitgave is van alles te zien en te lezen over zeven uitvindingen. Met paginagrote illustraties, waaronder bouwtekeningen, in enkele kleuren. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Vanaf 9 tot 12 jaar
Keywords: Uitvindingen; Verbeelding; experimenteren