Feest voor Pater Damiaan : Twee handen en een groot hart - Janssen, Kolet, 1955-; Verbeken, Stephanie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Aloha! In deze uitgave keren we terug in de tijd en ontmoeten we een bijzondere Belg: Pater Damiaan. Wat weet jij van Damiaan? Heeft hij de wereld veranderd? Waarom heeft hij zoveel indruk gemaakt? Was hij een superheld? Op 10 mei 2023 is het precies 150 jaar geleden dat Pater Damiaan voet aan wal zette op het eiland Molokai. Dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ga je mee op ontdekkingstocht?
Speciale feestuitgave, voor kinderen vanaf 7 jaar
Keywords: Pater Damiaan