De schat van Mac Farrell - Muszynski, Valerie, ....-; Lopez Francisco, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Lander gaat twee maanden in Schotland logeren bij Emma en Scottie. Maar tot zijn verbazing wonen er ook spoken in het landhuis. En dat lijkt iedereen doodnormaal te vinden ...
AVI E6
Keywords: Lager onderwijs; Spannend, avontuur; Spoken