Brand! - Kraijo, Ineke, ....-; Morize, Patrick, 1973-; Scheveneels, Marlies, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
1666 - De elfjarige Thomas droomt ervan om bij de smid George te kunnen gaan werken. Maar op een dag begin september breekt er brand uit in Londen. Een immense verwoestende brand die de houten huizen in de stad in as legt. Thomas doet er alles aan om zijn familie veilig weg te krijgen ...
AVI E5
Keywords: Lager onderwijs; drama; geschiedenis