Op de fiets - Ancion Nicolas, ....-; Ollivier, Reina, ....-; Barborini, Bob, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Nel heeft een fiets gekregen. Ze fietst heel graag. Later wordt ze kampioen!
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI START-AVI M5
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.