Speel je mee met mij? - Jansen, Ellen, ....-; Boisnard, Annette, 1951- (Averbode : Averbode, 2023)
Baldus voelt zich eenzaam. Beer en Poes willen niet met hem spelen. Want hij ziet er veel te gek uit. Wil er dan niemand zijn vriendje worden
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.