De mooiste verhalen uit de klassieke muziek. (Haarlem : Gottmer, 2022)
Ontdek de verhalen achter de muziek van wereldberoemde balletten en symfonieën, vol passie en drama! In deze bundel zijn maar liefst 8 van die spannende verhalen gebundeld, bewerkt door topauteurs en prachtig in beeld gevat door gevierde illustratoren.
Peter en de wolf Sergej Prokofjev; geïllustreerd door Sieb Posthuma
Met QR-code om de muziekstukken en de voorgelezen verhalen te beluisteren
3-5
Keywords: Klassieke muziek; Sprookjes