Bas en Ollie / Pannenkoekenland - Falzar, ....-; Simoen, Jan, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Bas en Ollie: Robbe gaat op schoolreis. Bas mag niet mee. De buurvrouw en Ollie willen wel op hem passen...
Verhaal: Pannenkoekenland: Oom Cactus bakt pannenkoeken. Hij vertelt een ongelooflijk verhaal. Over pannenkoeken die naar Pannenkoekenland vliegen. Zou dat echt kunnen? Robbe en Bas zoeken het uit!
AVI-E4
Keywords: Leesboeken; lager onderwijs