Tok Tok Tonka / Een schat voor de sheriff - Falzar, ....-; Pelckmans, Anke, 1994-; Evrard, David, ....-; Godi, Laure, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Tok Tok Tonka: Mama komt thuis met een kip, Tonka. Ze woont nu in een hok in de tuin. Elke dag gaan Robbe en Bas bij haar kijken. Maar nooit ligt er een ei. Wat is er aan de hand?
Verhaal: Een schat voor de sheriff: Zwarte Jack zit in de cel. Stiekem graaft hij een tunnel om te ontsnappen. Maar dan vindt hij plots een kistje. Een SCHAT! Cowboy Bill gaat op zoek naar de eigenaar. Maar is het wel een schat?
AVI-M5
Keywords: Leesboeken; lager onderwijs