The letters of Vincent van Gogh - Van Gogh, Vincent, 1853-1890; de Leeuw, Robert, ....-; Pomerans, Arnold J., ....- (London : Penguin, 1997)
Een selectie van de brieven van Vincent Van Gough, gebaseerd op een geheel nieuwe vertaling, die zijn religieuze strijd, zijn fascinatie voor de Franse Revolutie, zijn zoektocht naar liefde en zijn betrokkenheid bij humanitaire doelen onthult.
Originally published: London: Allen Lane, 1996.
Keywords: Vincent Van Gogh zelfportret