The Van Gogh sisters - Verlinden, Willem-Jan, 1971- (Londen : Thames & Hudson, 2021)
Een nieuwe biografie van de zussen van Vincent van Gogh, voor het eerst in het Engels gepubliceerd, met niet eerder gepubliceerde brieven en foto's uit de archieven van de nazaten van Van Gogh.
Keywords: Vincent Van Gogh sisters