Je geld en je leven : een financiële en praktische gids voor jongvolwassenen - Halsberghe, Johan, 1978- (Gent : Academia press, 2022)
Zodra je het volwassen leven instapt, verandert er heel wat. Je start met studeren of gaat werken, je gaat alleen wonen, je krijgt kinderen, enzovoort. Je wordt geconfronteerd met een onoverzichtelijk kluwen van praktische en financiële zaken, die voorheen een ver-van-mijn-bedshow waren: bankrekeningen openen en beheren, lenen en sparen, verzekeringen, beleggen en belastingen ... Dit boek is een praktische handleiding voor het (jong)volwassen leven - en dan vooral op financieel vlak. Met Je geld en je leven op zak ben je een pak zekerder als je je in 'het echte leven' waagt!
Keywords: Financiën