Alles is kunst : 48 fantastische kunstprojecten - Brooks, Susie, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2019)
Teken paarden als Degas, maak een stripverhaal zoals Lichtenstein of vertel een verhaal in je werk zoals Jan Steen. Kijk hoe zij en vele andere kunstenaars dit deden en ga zelf ook tekenen, knippen en plakken. Stapsgewijze uitleg met tekeningen van knutsels rond vier onderwerpen: mensen, dieren, plaatsen en verhalen. Met grote afbeeldingen van alle kunstwerken en flappen. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Keywords: Kunst; Lager onderwijs