Manieren om naar kunst te kijken : 50 tips voor een ander perspectief - Jackson, Martin, ....-; Wylesol, George, ....- (London : Laurence King Publishing, 2022)
Verander je blik op kunst aan de hand van 50 geïllustreerde kaarten. Hoe kijk jij eigenlijk ? Elke kaart geeft een andere blik op kunst, van graffiti tot beeldhouwkunst en van schilderkunst tot wandtapijten. Bekijk kunst eens met andere ogen.
Volwassenen
Keywords: Kunst