Sustainable play : 60+ cardboard crafts and games for an earth-kind home - Piercy, Sydney, ....- (Londen : Greenfinch, 2022)
Duurzaam spelen: 60+ kartonnen ambachten en spellen voor een aards huis; Parenting-blogger en moeder van drie kinderen, Sydney Piercey, kreeg online bekendheid met haar milieuvriendelijke doe-het-zelfspeelgoed dat volledig van karton is gemaakt. Gevuld met meer dan 60 creatieve, toegankelijke en plasticvrije projecten en speelideeën, zit Sustainable Play boordevol knutselwerkjes en spelletjes om samen met je kinderen van te genieten op trage, regenachtige of ophaalbrugdagen thuis. Sydney biedt je budgetvriendelijke, gemakkelijk te volgen ideeën om te spelen en te creëren in dit handboek, geïnspireerd door de liefde van haar familie voor de simpele dingen. Van stapsgewijze projecten om magisch speelgoed te maken van je overgebleven dozen ontbijtgranen tot leuke spellen met alledaagse voorwerpen uit je hele huis, Sustainable Play geeft je de inspiratie die je nodig hebt om je kinderen te vermaken op een creatieve, stimulerende en duurzame manier. manier - vriendelijk zijn voor de planeet in het proces.
Keywords: Kleuteronderwijs; Knutselen met karton; Lager onderwijs