Isaac: aardrijkskunde 4: D&A-finaliteit : set modules (4e jaar, D&A-finaliteit) - Bellinkx, Marc, ....-; Simoens, Tine, ....-; Vandamme, Dieter, ....-; Goossens Solange, ....- (Brugge : Die Keure, 2022)
Bevat: Module 1: Hoe ver draagt de aarde ons - Module 2: Voluit voor een duurzame toekomst
Met de blended methode Isaac-aardrijkskunde leren leerlingen verantwoord omgaan met de omgeving. Denken ze na over de relatie tussen wetenschappelijke evoluties en visies op mens- en wereldbeeld. De wereld ontdekken vanuit verwondering Actua op miniwebsites Verantwoord handelen Aandacht voor duurzaamheid en ecologie Systeemdenken