DADA : Azteken, Maya's, Olmeken... - Goes, Mia, ....-; Ullmann, Antoine, ....-; Nobial, Christian, ....- (Eindhoven : Plint, 2021)
DADA is een tijdschrift voor kinderen van 6 tot 106. Over kunst en kunstgeschiedenis. Zonder advertenties. Zonder subsidie. We maken DADA voor iedereen die verder kijkt dan zijn neus lang is en altijd nieuwsgierig blijft naar hoe het anders kan. Soms vertellen we in een nummer alles over een kunstenaar en soms behandelen we een kunststroming. Het gaat bij DADA om het plezier van het kijken en dus is iedere DADA zelf ook een plaatje. In ieder nummer staan een aantal vaste artikelen: de artikelen die je alles vertellen over het onderwerp, een ABC met de 'moeilijke' woorden en 2 artikelen waarmee je direct aan de slag kunt en eigen kunstjes kunt doen. DADA sluit ieder nummer af met tips over boeken en tentoonstellingen.
Thema Azteken, Maya's, Olmeken...
Keywords: Kunst