Messi : de biografie - Balagué, Guillem, ....- (Antwerpen : Kosmos Uitgevers, 2022)
Voetbaljournalist Guillem Balagué dringt in deze geactualiseerde biografie door tot de kern van Lionel Messi. Balagué ging hiervoor in gesprek met Messi’s familie, vrienden, trainers, medespelers én de sterspeler zelf. Van Messi’s vroegrijpe talent in Rosario, Argentinië, tot zijn ongeëvenaarde carrière van zeventien seizoenen bij Barcelona en zijn tumultueuze avontuur in Parijs, Balagué presenteert een indrukwekkend en enerverend portret van een raadselachtig voetbalgenie.
Keywords: Messi, Lionel; Sport; Voetbal