Zo werkt de formule 1 : De 2023 editie : alles wat je maar wilt weten over de coureurs, teams, circuits, techniek, sprintraces, de business en nog veel meer - Mol, Olav, ....-; Houben, Erik, ....- (Amsterdam : Volt, 2022)
Zo werkt de Formule 1. De 2023-editie is hét boek voor alle fans van de Formule 1. Een volledig up-to-date naslagwerk, met meer dan 150 foto’s en illustraties, geschikt voor zowel de jonge fans en beginnende kijkers als de doorgewinterde liefhebbers. De populariteit van Formule 1 is ongekend groot. Het spectaculaire wereldkampioenschap van Max Verstappen, zijn sensationele strijd met coureurs als Lewis Hamilton en Charles Leclerc, het debuut van Nyck de Vries en de race in Zandvoort dragen daar allemaal aan bij. Het seizoen van 2023 belooft, met een recordaantal van 24 races, competitiever dan ooit te worden. In dit boek krijg je een compleet beeld van de koningsklasse van de autosport. Wat is een Grand Prix? Hoe zitten de Formule 1-auto’s anno 2023 in elkaar? Welke coureurs nemen het komend seizoen tegen elkaar op? Op welke circuits zal er worden geracet? Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? En hoeveel geld gaat er om in deze sport?
Keywords: Autosport; Formule 1.; Sport