Een kleine geschiedenis van bijna alles - Bryson, Bill, ....-; Goddijn, Servaas, ....- ([Amsterdam] : Olympus, 2022)
Overzicht van belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de natuurwetenschappen vanaf de achttiende eeuw.
Keywords: Natuurwetenschappen