People always talk about reputations : merkreputatie in drie stappen - Picard, Frederik, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2020)
Succesvolle merken slagen erin om mensen écht aan zich te binden, terwijl andere merken moeten zwoegen om overeind te blijven. Een merk opbouwen begint bij je merk helder en bevattelijk te maken voor je doelpubliek en de focus te leggen op value branding. People always talk about reputations loodst je door het hele proces van merkopbouw. Stap voor stap leer je je merk te positioneren, betekenis te geven en te profileren.
Keywords: Marketing; Marketingstrategie; Merken; Reputatiemanagement