Gewoon zoals je bent - Lambert, Jonny, ....- (Utrecht : Veltman Uitgevers, 2022)
Kleine snuf wil niet in de rij lopen. Er is ook zoveel te zien - zoals Girafs superlange steltpoten en Gnoes puntige prikhoorns. En DAN ziet hij Krokodils hap-snap-tanden... Kijk uit, Kleine Snuf !
Keywords: Gevoelens; Kleuteronderwijs; Prentenboek