Van mijn melk : over borstvoeding met hulp en humor - Verschueren, Sofie, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2023)
Dit boek wil in de eerste plaats informeren, zodat zowel beginnen als stoppen altijd een bewuste keuze is. Het is zeker geen druppel (melk) op een hete plaat, maar wil wél helpen om alle pijn, spijt en schuldgevoelens de wereld uit te helpen. In Van mijn melk wordt borstvoeding daarnaast wat lichter benaderd: Sofie stapt met veel humor in het mijnenveld van (op)voeden en hoopt daar ongeschonden door te wandelen. Dit is geen verhaal pro of contra, het is gewoon een boek over borstvoeding, uiteraard gereviewd door een lactatiekundige. Kortom: informeren, normaliseren en hopelijk ook een paar keer goed gniffelen.
Keywords: Borstvoeding