Van A tot Z : hier is het alfabet! - van de Leijgraaf, Deborah, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Ploegsma, 2022)
De a van appel en aap, de b is van beer, boot en bij. En de c...? In haar kenmerkende vrolijke stijl laat Deborah van de Leijgraaf kleuters kennismaken met het abc - de blokletters én de schrijfletters zoals ze die later in groep 3 zullen leren.
3-5
Keywords: Taal -- alfabet