Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten : wat beweegt jongeren en hoe krijg je ze in beweging? - Nelis, Huub, ....-; Van Sark, Yvonne, ....- (Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2021)
Puberbrein binnenstebuiten laat het ontwikkelingsproces zien van jongeren tussen hun 10e en 25e levensjaar. Het inzicht dat de hersenen pas rond je 25e volgroeid zijn, werpt een nieuw licht op vaardigheden en gedrag van jongeren Hoe moeten we omgaan met risicogedrag? Hoe zorgen we dat jongeren effectief blijven leren in een omgeving vol prikkels en verleidelijke media? In de bestseller Puberbrein binnenstebuiten van Huub Nelis en Yvonne van Sark leer jij wat jongeren beweegt en hoe je ze in beweging krijgt. In deze editie lees je de laatste cijfers en ontdek je de nieuwste inzichten.
Keywords: Adolescentie; Hersenontwikkeling; Jongeren; Puberteit