Mijn familie, jouw familie - Oud, Pauline, 1963- (Hasselt : Clavis, 2023)
Je mama, papa, broertjes en zusjes zijn je familie. Opa's, oma's, tantes en ooms: ze horen bij jou en maken je blij. Misschien woon je soms bij mama en soms bij papa. Misschien heb je twee mama's of woon je bij je oma. Elke familie is anders! In dit boek maken kinderen op een heldere en interactieve manier kennis met familie en relaties.
Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Sensoa en Rutgers Expertisecentrum seksualiteit.
3-5
Keywords: Familie