Communiceren : contact maken, houden en verdiepen - Oomkes, Frank, ....-; Garner, Alan, ....-; Oomkes, Robin, ....- (Amsterdam : Boom, 2021)
Heel weinig mensen zijn volleerd in het leggen van contacten, het voeren van een goed gesprek en het verdiepen van relaties. Gelukkig is communiceren te leren! Voor succesvol contact met anderen heb je namelijk bepaalde communicatie-vaardigheden nodig. Dit boek leert je om contact te maken, te houden én te verdiepen. De theorie is toegankelijk geschreven en toepasbaar op werk- en privésituaties. Elk hoofdstuk sluit af met een samenvatting en opdrachten. Communiceren geeft heldere inzichten in algemene communicatievaardigheden. Alle basisvaardigheden komen in het boek aan bod, zoals goede vragen stellen, non-verbaal communiceren, overtuigen en omgaan met conflicten.
Keywords: Communicatie; Communiceren; Netwerken