Organisaties doen werken - Decramer, Adelien, 1977- (Gent : Owl Press, 2021)
Organisaties doen werken is een oriënterend handboek dat inzicht biedt in het managen van organisaties. Om een organisatie te leiden, analyseren of adviseren, is het van cruciaal belang om de werking van organisaties, de dynamiek van groepen en het gedrag van mensen te begrijpen. Daarom neemt dit werk organisatiemanagement grondig onder de loep aan de hand van analyses, cases, inzichten en evidence, en dit telkens op drie niveaus: het organisatie-, het groeps- en het individuele niveau.
Keywords: Organisatieleer