Black Stories Shit Happens : 50 gitzwarte raadsels rondom de meest absurde en waargebeurde ongelukken - Tucker's Fun Factory (Enschede : Tucker's Fun Factory, 2021)
Ze zijn echt, ze zijn waargebeurd. 50 gitzwarte raadsels - 50 verhalen die mensen echt zijn overkomen! Spelregels zitten in de doos.
Keywords: Denkspel; Raadsels; Waargebeurd; gezelschapsspel