Zo organiseer je een event - Grit, Roel, 1954-; Gerritsma, Marco, ....- (Groningen : Noordhoff, 2020)
Deze herziene druk van Zo organiseer je een event behandelt een evenement als een project. Het eerste hoofdstuk legt daarom nadruk op de projecteigenschappen van een event en bevat een inleiding in projectmanagement. Vervolgens zorgen zes heldere, uitgewerkte en praktische stappen voor de start, de inrichting van de eventorganisatie, het maken van een Eventplan en de voorbereiding van het evenement. In de laatste twee stappen wordt het evenement uitgevoerd en afgehandeld. Via handige TO DO lijsten - telkens ingeleid met relevante informatie - kunnen studenten zelfstandig aan de slag met de stappen. Twee vliegen in één klap: studenten leren projectmatig te werken en ze leren een evenement te organiseren. Aan het eind van elke stap staan extra opdrachten. Deze zijn niet noodzakelijk voor het organiseren van het event, maar geven extra inzicht.
Keywords: Evenementen