De slaapmelodie - Petit, Eline, ....-; Trekker, Winnie, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Cara trekt samen met haar ouders en broer rond om te zingen en verhalen te vertellen. Cara houdt vooral van de verhalen over elfen. Haar ouders geloven niet dat elfen echt bestaan. Tot er een vreemde jongen wordt gevangengenomen, die duidelijk anders is …
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie; Vertelkracht