Anders - Van Andel, Emma, ....-; Heylen, Jan, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2014)
Anders is niet zoals de andere vogels op de Meeuwenrots. Want zeg nu zelf: een meeuw die geen vis lust, is dat niet raar? En wat nog gekker is: Anders is helemaal groen, terwijl alle andere vogels op de rots witte veren hebben. Anders wil weten hoe dat komt.
AVI M5 - AVI 7
Keywords: Anders zijn; Familie; Lager onderwijs