Naar de sterren / Superrobbe - Falzar, ....-; Simoen, Jan, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Naar de sterren: Bas is gestraft. Hij moet buiten slapen. Maar Robbe laat hem niet graag alleen.
Superrobbe: Superrobbe beschermt de kleintjes. Altijd en overal. Maar wat als hij zijn supermantel niet draagt?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken; lager onderwijs