Touvert et les verdelets - Van Andel, Emma, ....-; Fierens, Charlotte, ....-; Heylen, Jan, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Touvert is niet zoals de andere vogels die zich verzamelen op de rots van de Meeuwen. Inderdaad, een zeemeeuw die niet van vis houdt, is dat niet een beetje vreemd? En dan is Touvert vooral… helemaal groen! De andere meeuwen op de rots zijn wit en grijs. Touvert vraagt ​​zich af hoe dat komt. – Waarom ben ik zo anders, mam? vraagt ​​hij op een dag. Zal het antwoord zijn leven voor altijd veranderen?
Tirelire - lecture pour les enfants de 8-10 ans - Année d'étude 3e année prim., 4e année prim.
Keywords: Societé