Het geheim van Lies - Misschaert, Inge, 1974-; Van Schuylenbergh, Katrien, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Na het eten haast Vic zich naar buiten. Hij wil met Lies spelen. Maar Lies wil helemaal niet met hem spelen. Wat is er aan de hand ?
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI M3 AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Geheim