Vlakke figuren magnetisch.
Wat zijn vlakke figuren? Vlakke figuren zijn gesloten figuren die in een plat vlak liggen. Deze worden begrensd door rechte lijnstukken. Behalve de cirkel, deze wordt begrensd door een gebogen lijnstuk.
Schenking van lector Davy Barbez.
Didactisch materiaal.
Vlakke figuren in verschillende kleuren ter verduidelijking van de terminologie gelijkbenig, rechthoekig, gelijkzijdig, vierkant, driekhoek, trapezium, rechthoek, ruit, vierhoek - magnetisch
Doelgroep: 2de graad lager onderwijs.
Keywords: Meetkunde -- Basisonderwijs