Exploding Kittens : Recipes for Disaster - Exploding Kittens (Los Angeles : Exploding Kittens., 2022)
Can you build a cube from the 6 ball-shaped puzzle pieces? Game rules included.
Exploding Kittens is een soort Russisch roulette spel: je neemt een kaart van de stapel tot je een Exploding Kitten kaart krijgt, op dat moment heb je verloren. Met alle andere kaarten kan je je verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden... Recipes for Disaster is de ultieme Exploding Kittens uitgave! Bepaal zelf welke versie van Exploding Kittens je speelt met de 13 ‘spelrecepten’: elk recept biedt een ander spel met andere kaarten.
Keywords: Gezelschapsspel; Kaartspel; Partyspel; Strategisch Spel