Vrolijke vr€kken : geld besparen was nog nooit zo leuk - Bogaerts, Kristof, ....-; Huysmans, Ewoud, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2023)
Crisis. Inflatie. Rekeningen in het rood. Het leven wordt alsmaar duurder en de medemens alsmaar zuurder. Enter de Vrolijke Vrekken, behoeders van de koopkracht én de goede luim. Met hun humoristische podcast en krantenreeks bereikten Ewoud Huysmans en Kristof Bogaerts al miljoenen fans. Nu bundelen ze hun beste verhalen, clashes met klantendiensten en tips en tricks zodat ook jij deze moeilijke tijden met de glimlach doorkomt. Nooit meer hoeven te betalen voor wasmiddel? Check. Je relatie redden met de Albert Heijn-regel? Check. Op je eentje toch nog groepskorting krijgen? Driedubbel check! Geld besparen was nog nooit zo leuk. Tenzij je bij een klantendienst werkt. In dat geval onze excuses.
Keywords: Geldbeheer; Huishouden