Pak aan : werkboek om je sombere buien te overwinnen - Braet, Caroline, 1961-; Stark, Kevin, ....- (Amsterdam : Boom, 2011)
Het behandelprotocol Pak aan heeft als doel kinderen te leren hun depressieve symptomen te herkennen en deze beter te reguleren, zodat ze zich beter gaan voelen. Het uiteindelijke doel is dat het kind niet langer lijdt aan de depressieve stemming.
Dit protocol is een bewerking van Taking action, ontwikkeld door Kevin Stark en Phill Kendall
Keywords: Congnitieve gedragstherapie kinderen; Psychotherapie