Ssst! De tijger slaapt. - Teckentrup, Britta, Britta Teckentrup; J.H. Gever, ....-; Gever, J. H., ....- (Haarlem : Gottmer, 2022)
De tijger ligt te slapen. Kikker, Vos en de andere dieren willen er langs, maar ze willen de tijger niet wakker maken. Ze hebben veel ballonnen bij zich. Misschien dat het daarmee lukt? Prentenboek met grappige, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
3-5 jaar
Keywords: Ballonnen; Jarig zijn; Zachtjes doen