Overhaald. Gedichten en verhalen in klare taal : Thibaut Duthois, Robbe Pessemier, Nikolaas Mergan ; Lore Vekeman, Louise Muizenstaart. - Duthois, Thibaut, 1998-; Pessemier, Robbe, ....-; Mergan, Nikolaas, 1998- (Gent : Academia Press, 2021)
Veertien verhalen en gedichten van ook bekende schrijvers. Ze bevatten korte zinnen en eenvoudige woorden. Met bij elk verhaal een woordenlijst, vragen en een weetje. Met illustraties in kleur. NT1 en NT2. Vanaf ca. 11 jaar.
Keywords: Gedichten; Kortverhalen