Het groot werkvormenboek 2 - Dirkse-Hulscher, Sasja, ....-; Talen, Angela, ....-; Kester, Maaike, ....- (Amsterdam : Boom, 2023)
Praktisch werkboek voor managers, trainers, docenten en cursusleiders.
Met literatuuropgave.
Keywords: Coachen; Communicatietheorie; Didactische werkvormen; Gesprekstechniek; Organisaties; Trainingscursussen