Het groot werkvormenboek voor de zorg : meer rendement uit leer-, overdrachts- en andere werkmomenten - Dirkse, Sasja, ....-; Talen, Angela, ....-; Boer, Myriam, ....-; Kester, Maaike, ....- (Amsterdam : Boom, 2020)
Naslagwerk voor zorgprofessionals met daarin een beschrijving van 130 werkvormen, geclusterd naar veelvoorkomende momenten en thema’s in de zorg.
Keywords: Kwaliteitszorg gezondheidszorg; Management gezondheidszorg