Crisp : Engels 3 : Roots D-finaliteit tweede graad : Vademecum - Messiaen, Sarah, ....- (Brugge : Die Keure, 2022)
Dit vademecum, de Roots, hoort bij de tweede graad van de doorstroom- en arbeidsmarktfinaliteit Crisp. Vanaf het schooljaar 2023-2024 wordt het meegeleverd met de set modules van het derde jaar.
Keywords: Engels; Secundair Onderwijs; Vademecum