StormWaaier. - Stormpunt, ....- (Utrecht : Stormpunt)
De StormWaaier is dé tool waarmee je elke vergadering of sessie start met een creatieve kennismaking. Kies bewust of willekeurig een kaart, stel de vraag en leer je collega’s of andere deelnemers zo op een leuke manier beter kennen. In de StormWaaier vind je meer dan 200 kennismakingsvragen in zes verschillende categorieën. Van ‘favorieten’ tot ‘alles over je werk’ en ‘fliereflaters’, er zit altijd een passende vraag voor je tussen!
Keywords: Creatieve kennismaking; Kennismakingstool