Wervelende werkvormen. - Stormpunt, ....- (Utrecht : Stormpunt)
Ready? Set? Go! Met de speciale dobbelsteen in de aanslag kan het feest beginnen! Door te dobbelen kom je langs allerlei creatieve opdrachten, in de volgende vijf categorieën: Associëren: Deze categorie zit vol met toffe technieken om de beste ideeën te bedenken. Kennismaken: Mooie manieren om elkaar op een andere manier te leren kennen? Die vind je in deze categorie Creatief denken: Hierin komt aan bod hoe creatief denken werkt en hoe je uit je vaste patronen stapt. Energie opdoen! Energizers waarmee je in no time je energielevel omhoog krikt vind je in deze categorie. Van idee naar actie: Hup, actie in de taxi! In deze categorie ga je aan de slag met het vertalen van idee naar actie. Het spel is eenvoudig te spelen, zonder al te ingewikkelde spelregels. Je kunt het spel zo vaak én lang spelen als je wilt – een verkorte versie is dus ook mogelijk.
Spelenderwijs patronen doorbreken en je creativiteit een boost geven? Dan is het spel Wervelende Werkvormen echt iets voor jou! In één tot twee uur maak je kennis met heel veel werkvormen die de creativiteit van jou en je medespelers prikkelen. Da’s leuk én handig, want je kunt de werkvormen ook goed inzetten in je eigen werk. Het dobbelspel is geschikt voor 3 tot 8 spelers. Je ontvangt, naast de fysieke speldoos met inhoud, ook een link waarmee je dit spel online kunt spelen. Leuk om te spelen met je collega’s, maar ook met familie of vrienden!
Keywords: Creatief spel; Werkvormenspel