Camerakaarten. - Stormpunt, ....- (Utrecht : Stormpunt)
De STORMPUNT Camerakaarten zijn onze vrolijke toevoeging aan je online sessie of vergadering. In iedere set vind je tien kaarten, met herkenbare zinnen (‘je staat nog op mute!’ of ‘de deurbel gaat’). In de set zitten ook twee smiley-kaarten: deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om snel de mening van de groep te peilen. De setjes zijn individueel verpakt, mét daarbij de link naar een aparte tip-pagina met ideeën hoe je de camerakaarten kunt gebruiken. Leuk dus om cadeau te geven aan je collega’s en samen te gebruiken!
Keywords: Camerakaarten; Creatieve vergadering; Online vergadering