Het bezige bijtje - Hegarly, Patricia, ....-; Teckentrup, Britta, ....-; Hosmar, Ellen, ....- (Utrecht : Veltman Uitgevers, 2017)
Een bijtje bezoekt bloemen, zuigt hun nectar op en krijgt zo stuifmeel op haar pootjes. Dat stuifmeel brengt ze naar andere bloemen. Zo zorgt zij met haar bijenvriendjes voor een prachtige bloemenwei. Prentenboek met kleurrijke collages en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Bijen; Prentenboek; Dieren